Forum dla klanowiczów
Jako dumna uczennica klasy artystycznej z rozszerzonym WOKiem, mam obowiązek napisać referat. Przydzielony mi temat, brzmi: "Motyw krucyfiksu w sztuce". I tu prośba do was. Mianowicie, mam takowych krucyfiksów opisać 12. Jednym z nich na pewno będzie takowy z kościoła mariackiego. Macie pomysły na 11 pozostałych?
Może ten z klasztora w Mogile?
Matko z ojcem, rozszerzony WOK? Osobiście bym się zabiła przy takim profilu... x)
Taki WOK to ja rozumiem. Muzyka znacznie ciekawsza od stylów architektonicznych, o których się truje przecież już od podstawówki. A grafik jako nauczyciel lepszy od kobiety, która truje mi dwa razy w tygodniu o jakiś kredytach, rentach i emeryturach
me gusta
http://www.humanistyka.ostnet.pl/cms/in … &Itemid=63
Kochany p.Czapiewski bardzo ubolewa nad nauczycielami plastyki czy WOKu w ogóle nie w temacie. Twoja nauczycielka porusza wątki autobiograficzne w kulturze? :>
Hm... W pierwszej klasie poruszała... wymiary sal na Krecie z którejś tam epoki i grobowców w Dolinie Królów, wysokość bramy Isztar i wielkość ludzi przy niej. Teraz ta sama nauczycielka nawija o tym jak poszła do urzędu czegoś tam od kogoś tam, a zaraz potem przeszła do giełdy WIG albo jakiejś innej. Obecne PP zamyka się w pisaniu w zeszycie od tego przedmiotu jakiś kolejnych pomysłów do nowych tekstów.